Nederlands Autisme Register (NAR) start meting 2017

Wanneer u staat ingeschreven bij het Nederlands Autisme Register heeft u vorige week een uitnodiging ontvangen om mee te doen aan de meting 2017. We hopen van harte dat u hiervoor tijd wilt vrijmaken! U kunt de vragenlijst nog tot en met 15 mei 2017 invullen.


De jaarlijkse vragenlijst bestaat voor een groot deel uit vragen die u eerder ook heeft ingevuld. Hierdoor kunnen we zien welke veranderingen er optreden in de loop van de tijd. Daarnaast hebben we dit jaar extra aandacht voor de actuele hulpvragen die personen met autisme hebben. We hebben geprobeerd de vragenlijsten zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de verschillende doelgroepen. 

Volwassenen met autisme hebben dit jaar een extra uitnodiging ontvangen om een korte cognitieve capaciteitentest te maken. Deze test heet de 'Raven SPM verkorte versie' en meet probleemoplossend vermogen aan de hand van schematische puzzels. 

 

Staat u wel ingeschreven, maar heeft u geen uitnodiging ontvangen of heeft u als volwassene met autisme geen link ontvangen voor de korte cognitieve capaciteitentest? Mail dan naar: info@nederlandsautismeregister.nl 

Indien de link in de e-mail niet werkt, kopieer en plak de link uit uw mail in de adresbalk van uw browser. 
N.B. Vorig jaar rapporteerden een aantal deelnemers problemen met de leesbaarheid van de vragenlijst. Deze problemen leken te ontstaan door de browser extensie Ghostery. Lees hier meer over dit probleem en de oplossing