Factsheets 2016 online

De resultaten van de meting 2016 worden verwerkt in een aantal handzame overzichten (zogenaamde 'factsheets'), onder andere over: persoonlijke kenmerken, autisme in gezin en familie, diagnose(s), behandeling, begeleiding, onderwijs, dagbesteding en werk, wonen, sociale contacten en relaties. Op deze manier worden de NAR-cijfers over 2016 toegankelijk gemaakt voor een breed publiek. Journalisten kunnen hieruit putten, net als beleidsmakers, onderzoekers en iedereen die meer wil weten over hoe het gaat met mensen met autisme in Nederland.


De gegevens uit het NAR vormen een unieke bron van informatie voor vervolgonderzoek. De NVA benut deze informatie in haar belangenbehartiging voor mensen met autisme. U kunt alle factsheets inzien en downloaden via www.nederlandsautismeregister.nl. Mist u 'facts' of heeft u specifieke vragen, waar NAR-cijfers mogelijk inzicht in kunnen bieden? Vraag het ons via: info@nederlandsautismeregister.nl of het contactformulier op de website.


Klik hier om alle factsheets te bekijken, of klik op onderstaande afbeeldingen.