Deelnemers NAR 2016 ontvangen individuele terugkoppeling

Hoe ziet autisme er bij u uit, in vergelijking met andere personen met autisme? Afgelopen week kregen de deelnemers van het NAR, die mee hebben gewerkt aan de meting van 2016, hier antwoord op.


Deelnemers kunnen hun individuele score op verschillende domeinen vergelijken met de gemiddelde score van alle NAR deelnemers en van deelnemers met vergelijkbare leeftijd en hetzelfde geslacht. Dit geeft een uniek inzicht in het individuele profiel ten opzichte van andere groepen deelnemers met autisme. 

Onderdeel van de NAR vragenlijst van dit jaar waren vragen naar de tevredenheid op verschillende levensdomeinen. Op een schaal van 0 (slecht) tot 10 (heel goed), konden de deelnemers een cijfer geven per levensdomein. Dit cijfer geeft weer hoe tevreden iemand was op het moment van invullen van de vragenlijst.

Volwassenen met autisme hebben daarnaast vragen ingevuld over sensorische prikkelverwerking en bijzondere interesses. Indien deze vragen volledig waren ingevuld, hebben zij hier ook een individuele terugkoppeling over ontvangen. 


Voorbeeld van individueel rapport van een volwassen man (18+):

 

De individuele terugkoppeling kan nu ook als pdf-bestand opgeslagen worden. Door in de link met de individuele terugkoppeling op de knop ‘print’ te drukken en vervolgens bij het selecteren van een printer de optie ‘opslaan als pdf’ te kiezen, kan de terugkoppeling opgeslagen worden als een pdf-bestand.