Bedankt voor uw deelname!

Recent ontvingen de ca 1.700 deelnemers aan het Nederlands Autisme Register een mail met een uitnodiging om de online vragenlijst voor de vervolgmeting van het NAR in te vullen. De meting van 2015 is inmiddels succesvol afgesloten. Ruim 1200 deelnemers hebben de vragenlijst van de vervolgmeting ingevuld. Dat is een respons van ruim 70%.


De vragenlijst van de meting van 2015 bevatte grotendeels dezelfde vragen als de startvragenlijst uit 2013. De vragen gaan onder andere over persoonlijke achtergrond, diagnostiek, behandeling, werk, wonen en vrije tijd. Het invullen duurt 20-30 minuten. Doordat dezelfde vragen ieder jaar terugkomen kunnen we zien of er veranderingen zijn opgetreden en of deze veranderingen op de langere termijn invloed hebben op bijvoorbeeld het welbevinden.

 

De komende maanden zullen we de resultaten gaan verwerken en in een bondig online rapport voor u publiceren. Houd de website in de gaten voor de eerste resultaten.

 

Staat u nog niet ingeschreven in het Nederlands Autisme Register? Inschrijven kan via de aanmeldpagina van deze website. U doet dan automatisch mee met de meting van volgend jaar.