Enquête NVA groot succes!

We kunnen nu al wel zeggen dat de enquête van de NVA met ruim 4.000 deelnemers een groot succes is. Iedereen die heeft meegedaan aan de enquête hartelijk bedankt!


De Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) en de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) gaan nu hard aan de slag met de analyse van alle antwoorden, een hele klus. In september 2013 kunt u de resultaten van de enquête lezen in het NVA-ledenmagazine "Engagement met Autisme", in de digitale nieuwsbrief en op de website van de NVA.

 

Deelnemen aan het NAR kan nog steeds

In de enquête werd ook gevraagd of mensen zich wilden inschrijven voor het Nederlands Autisme Register (NAR).  Via de enquête hebben zo'n 1.500 mensen zich tevens vrijwillig aangemeld voor opname in het NAR.  Ongeveer 1 op de 3 invullers dus, en dat is een enorm aantal waar we heel blij mee zijn, want zo kunnen we over een heel lange periode volgen hoe mensen met een autisme spectrum stoornis zich in de loop der jaren ontwikkelen en welke rol het autisme daarbij speelt. Ondanks dat de NVA enquête nu gesloten is, is inschrijven voor het NAR nog steeds mogelijk. 

Onder het kopje onderzoek vindt u meer informatie over deelname en onder het kopje aanmelden vindt u de link naar de aanmeldvragenlijst.