Nieuw logo

Misschien had je het al eerder gespot in ons rapport over alternatieve behandelingen, maar het Nederlands Autisme Register heeft een nieuw logo!


Bij de start van het NAR is ooit een mooi logo voor ons ontworpen. Inmiddels zijn we al een aantal jaren verder en zijn we continu bezig om het NAR op alle vlakken te verbeteren en te vernieuwen. Sommige veranderingen gebeuren achter de schermen en zijn voor onze deelnemers (nog) niet direct merkbaar, maar andere veranderingen zijn al wel te zien. Zo heeft vorig jaar onze jaarlijkse rapportage al een make-over gekregen. Nu is ons logo aan de beurt.

Afgelopen maand hebben de lezers van onze nieuwsbrief de kans gekregen om te stemmen op een nieuw logo. Een aantal vormgevers hebben voor ons drie logo's gemaakt. Van deze drie logo’s was nummer 1 volgens onze lezers met 63% van de stemmen de duidelijke winnaar.

We gaan nu druk aan de slag om op alle plekken het oude logo te vervangen. Mochten we er eentje gemist hebben, laat ons dat vooral weten!

Wil je ook op de hoogte blijven van alle veranderingen en nieuwtjes binnen het NAR? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief op https://www.nederlandsautismeregister.nl/nieuws/nar-nieuwsbrief/.