Nieuwe datum NAR Symposium

Beste NAR deelnemer, zoals je mogelijk al gelezen hebt op www.autisme.nl of op één van de social media kanalen zijn alle activiteiten voor de Autismeweek per direct stilgelegd door de problemen rondom het coronavirus. Daar waar mogelijk worden de evenementen naar een moment later in het jaar verzet. Dit geldt ook voor het NAR Symposium ´Muziek als positieve prikkel´ waar je mogelijk een ticket voor hebt gekocht.


Nieuwe datum

We vinden het erg jammer dat het symposium nu niet door kan gaan, want er stond een mooi programma met fijne sprekers voor je klaar. Maar we hebben heel goed nieuws: we hebben samen met de sprekers en de VU Amsterdam een nieuwe datum gevonden:

NAR Symposium

Muziek als positieve prikkel

zaterdag 5 september 2020

VU Amsterdam

We zien je graag op 5 september in de VU Amsterdam. Mochten er in de tussentijd nieuwe ontwikkelingen zijn, dan houden we jullie via mail en onze website op de hoogte. Blijf in de tussentijd veilig en gezond!

Hartelijke groet,

Nederlands Autisme Register

Nederlandse Vereniging voor Autisme

Vrije Universiteit Amsterdam

 

Veel gestelde vragen (en de antwoorden)

1)     Is het ticket dat ik al gekocht heb ook geldig op het NAR Symposium van 5 september?

Uiteraard is een reeds gekocht ticket ook geldig op 5 september, ook wanneer daar de oude datum op vermeld staat.

2)     Zijn er nog wijzigingen in het programma?

Alle sprekers die gepland stonden kunnen ook aanwezig zijn op 5 september. Het programma zal daarom ongewijzigd zijn. Niet meer helemaal helder wat het programma is? Hier vind je de link: www.eventbrite.nl

3)     Zijn er nog tickets te koop, want ik zou, nu er een nieuwe datum is, graag anderen op dit symposium willen wijzen.

Uiteraard kun je nog steeds tickets kopen voor dit symposium. Via deze link kun je nog tickets bestellen: www.eventbrite.nl. Delen van deze link mag uiteraard!

4)     Ik kan helaas niet op 5 september aanwezig zijn. Kan ik mijn ticket terug geven en mijn geld terug krijgen?

Met het verplaatsen van het symposium bieden we je een gelijkwaardig alternatief voor het door jouw gekochte ticket. We kunnen geen kaarten terugnemen of je ticket vergoeden, maar zoeken wanneer je niet aanwezig kunt zijn samen naar een passend alternatief. Het is wel toegestaan om je ticket door te geven of (uiteraard tegen kostprijs) door te verkopen aan iemand in je omgeving die wel naar het symposium zou kunnen komen.

5)     Ik heb een vraag die hier niet beantwoord is of heb een aanvullende vraag. Waar kan ik deze stellen?

Je kunt ons het beste een mail sturen via: evenement@autisme.nl. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Dit kan vanwege de problemen rondom het coronavirus iets langer duren dan je van ons gewend bent. Wij danken je bij voorbaat voor je begrip voor deze situatie.

 

We hopen je zo voldoende geïnformeerd te hebben en we zien je graag op 5 september 2020 op het NAR Symposium.