NAR meting 2020

Wanneer u staat ingeschreven bij het Nederlands Autisme Register heeft u recent een uitnodiging ontvangen om mee te doen aan de meting 2020. We hopen van harte dat u hiervoor tijd wilt vrijmaken! U kunt de vragenlijst nog tot en met 4 mei 2020 invullen.


 

De jaarlijkse vragenlijst bestaat voor een groot deel uit vragen die u eerder ook heeft ingevuld. Hierdoor kunnen we zien welke veranderingen er optreden in de loop van de tijd. Daarnaast hebben we dit jaar extra aandacht misofonie, onderwijs en het behalen van een rijbewijs (deze vragen zullen niet aan iedere doelgroep gesteld worden en zijn dus mogelijk voor u niet zichtbaar). We hebben geprobeerd de vragenlijsten zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de verschillende doelgroepen. 

Staat u wel ingeschreven, maar heeft u geen uitnodiging ontvangen? Mail dan naar: info@nederlandsautismeregister.nl 

Indien de link in de e-mail niet werkt, kopieer en plak de link uit uw mail in de adresbalk van uw browser. 
N.B. Vorig jaar rapporteerden een aantal deelnemers problemen met de leesbaarheid van de vragenlijst. Deze problemen leken te ontstaan door de browser extensie Ghostery. Lees hier meer over dit probleem en de oplossing.