Prikkelgevoeligheid op festivals

Maya van Dam studeert aan de Hogeschool Rotterdam en zoekt nog deelnemers voor haar onderzoek naar prikkelgevoeligheid op festivals.


 

Mijn naam is Maya en ik studeer Leisure and Events Management aan de Hogeschool Rotterdam. Op dit moment ben ik bezig met mijn afstudeeronderzoek. Ik onderzoek hoe mensen die snel overprikkeld zijn toch kunnen deelnemen aan de beleving van een festival of evenement. Nu zoek ik mensen van tussen de 18 en 35 jaar (met of zonder autisme) die graag een festival bezoeken, maar snel last hebben van de vele prikkels die op hun afkomen. Ik ben opzoek naar +- 10 personen die ik kan interviewen voor mijn onderzoek. Het interview vindt het liefst plaats in Rotterdam, maar als dit niet gaat kan er ook telefonisch geïnterviewd worden. Er zal geen vergoeding plaatsvinden voor dit onderzoek.
 
Mocht je interesse hebben, kun je mij het beste bereiken via de mail. Je kunt mailen naar mayavandam95@gmail.com.