Individuele terugkoppeling - NAR meting 2019

Hoe ziet autisme er bij u uit, in vergelijking met andere personen met autisme? Afgelopen week kregen de deelnemers van het NAR, die mee hebben gewerkt aan de meting van 2019, hier antwoord op.


Elk jaar geven we, op basis van de gegeven antwoorden (op een deel van de vragen), een unieke individuele terugkoppeling. Zo kunnen NAR deelnemers hun eigen antwoorden vergelijken met antwoorden van andere NAR deelnemers. De onderwerpen waarover we individuele terugkoppeling verzorgen wisselen per jaar. We geven steeds per onderwerp: de individuele score, de gemiddelde score van alle NAR deelnemers en de gemiddelde score van deelnemers met vergelijkbare kenmerken.

Onderdeel van de NAR vragenlijst van 2019 waren vragen naar de tevredenheid op verschillende levensdomeinen. Op een schaal van 0 (slecht) tot 10 (heel goed), konden de deelnemers een cijfer geven per levensdomein.

Volwassenen met autisme hebben daarnaast vragen ingevuld over wonen en welzijn, vrije tijd en pijn- en vermoeidheidsklachten.

Ouders van kinderen met autisme hebben daarnaast vragen ingevuld over wonen en welzijn, vrije tijd, zelfstandigheid waarmee mensen alledaagse taken kunnen uitvoeren en over de gewoonten en routines van hun kind.

Ouders/verzorgers van volwassenen met autisme en een zware zorgbehoefte hebben daarnaast vragen ingevuld over de invulling van hun vrije tijd en de zelfstandigheid waarmee mensen alledaagse taken kunnen uitvoeren.

De individuele terugkoppeling is alleen verstuurd naar de deelnemers die al deze vragen volledig hebben ingevuld

 

Voorbeeld van individueel rapport van een volwassen vrouw (16+):

 

De individuele terugkoppeling kan als pdf-bestand opgeslagen worden. Klik hiervoor in uw online individuele terugkoppeling op de knop 'print' en selecteer de optie 'opslaan als pdf' bij de keuze voor een printer. Wanneer u nu op 'afdrukken' klikt wordt er een pdf-bestand gemaakt, wat u op uw computer kunt opslaan.