NVA AutismeCongres - 15 november 2019

Het programma van het NVA AutismeCongres is dit jaar uitgebreider dan anders! Net als vorige jaren komen er interessante sprekers. En natuurlijk is er weer de bekende informatiemarkt. Er is genoeg tijd om bij te kletsen met oude bekenden, of om nieuwe mensen te ontmoeten. Gelijkgestemden, die net als jij op zoek zijn naar meer informatie en contact.


 

Autisme Congres 2019

 

Het hoofdthema van het congres sluit aan op dat van de Autismeweek: werken aan perspectief. Nieuw dit jaar zijn het Autismecafé, workshops, signeersessies, films en theater. Nog een primeur: je kunt een groot deel van het middagprogramma nu zelf samenstellen. Zo kun je kiezen voor de workshop die het beste bij jouw situatie past.

Wat kun je verwachten?

 • Sprekers over werk, opleiding en dagbesteding
 • Gevarieerde workshops
 • Films: de bekroonde animatiefilm Mind my Mind en de film over Marc Evers
 • Theater: cabaretier Fabian Franciscus
 • Informatiemarkt met meer dan 70 exposanten
 • Signeersessies met auteurs
 • Gezellige lunch
 • Autismecafé voor ontmoeting
 • Silent disco
 • Speeddaten met werkgevers
 • Ontmoet het NVA-team op het NVA-plein

Het NVA AutismeCongres vindt plaats op vrijdag 15 november in het Beatrixtheater in Utrecht.

Klik hier om je aan te meldenTot en met 31 augustus krijg je vroegboekkorting!