Laatste kans: NAR-meting 2019

U heeft nog tot en met 28 april om de NAR-meting van 2019 in te vullen!


Al bijna 1300 personen hebben de vragenlijst voor de NAR-meting van 2019 ingevuld. Deelnemers die volgens onze gegevens de vragenlijst nog niet hebben ingevuld, hebben recentelijk een herinnering per mail gekregen met daarin een link naar de vragenlijst. Het invullen van de vragenlijst kan nog tot en met 28 april. 

Mocht u de vragenlijst nog niet hebben ingevuld, dan verzoeken wij u vriendelijk om dit alsnog te doen. Uw deelname is voor ons zeer waardevol. Hierdoor krijgen we zicht op de veranderingen in het leven van personen met autisme en welke invloed deze veranderingen hebben op de kwaliteit van leven. Mocht u de vragenijst wel hebben ingevuld, dan willen wij u graag bedanken! 

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Onze contactgegevens zijn hier te vinden.