Aut of Office op de werkvloer

In de theatervoorstelling Aut of Office op de werkvloer laat theatergroep Bint op een leuke manier zien hoe het kan zijn als een collega een stoornis binnen het autistisch spectrum heeft.


Mensen met autisme vind je in verschillende sectoren en branches. Ieder mens is uniek en zo is en autisme bij ieder persoon ook weer anders. Autisme hoeft geen beperking te zijn, juist hebben mensen met autisme vaak specifieke talenten die waardevol kunnen zijn zoals, een sterk analytisch vermogen en een kritisch blik met oog voor detail.

De volwassene deelnemers van het Nederlands Autisme Register die in 2018 de vragenlijst hebben ingevuld, rapporteert 45% regulier betaald werk te hebben. De meeste mensen met autisme werken in de zorg. Klik hier voor onze meest recente cijfers over werk. 

Klik op de onderstaande afbeelding om het filmpje te bekijken van theatergroep Bint.