Gezocht: (Jong)volwassenen zonder autisme

Om mensen te kunnen helpen met autisme, zijn we op zoek naar mensen zonder autisme.


In het Nederlands Autisme Register staan ruim 2500 mensen met autisme ingeschreven. We zijn nu ook op zoek naar mensen zonder autisme, zodat we ervaringen van mensen met én zonder autisme met elkaar kunnen vergelijken. Op die manier kunnen we nog beter begrijpen wat autisme is en hoe mensen met autisme ondersteund kunnen worden. U kunt ons hierbij helpen!

> Heeft u zelf geen autisme?
> Bent u 16 jaar of ouder?
> Heeft u zelf geen direct gezinslid met autisme (zoals een broer, zus, vader, moeder, zoon, dochter)?

Meld u dan direct hier aan!

 

NAR - Silhouetten

 

 Wilt u iemand benaderen via de mail? Dan kunt u onderstaande tekst kopiëren en mailen:

 

Beste [naam persoon zonder autisme],

Het Nederlands Autisme Register (NAR) is een unieke database met gegevens over mensen met autisme in Nederland. We zijn nu ook op zoek naar mensen zonder autisme, zodat we ervaringen van mensen met én zonder autisme met elkaar kunnen vergelijken. Op die manier kunnen we nog beter begrijpen wat autisme is en hoe mensen met autisme ondersteund kunnen worden.  

> Heeft u zelf geen autisme?
> Bent u 16 jaar of ouder?
> Heeft u zelf geen direct gezinslid met autisme (zoals een broer, zus, vader, moeder, zoon, dochter)?

Dan kunt u zich aanmelden via: https://www.nederlandsautismeregister.nl/aanmelden/controlegroep.html. U ontvangt dan ongeveer één keer per jaar een uitnodiging om een online vragenlijst in te vullen. Per keer kunt u beslissen of u wilt meedoen. Deelname is vrijwillig en er zijn geen kosten aan verbonden. Alle gegevens worden anoniem verwerkt en opgeslagen in een beveiligd systeem.

 

Bij voorbaat hartelijk dank!