INSAR Community Conference 2018


Op woensdag 9 mei 2018 vond het auti-vriendelijk congres voor het eerst plaats in Nederland. Namelijk in het in het Koninklijk Instituut voor de Tropen te Amsterdam. Hierbij kwamen de nieuwste wetenschappelijke inzichten over autisme bij volwassenen (met o.a. Simon Baron-Cohen, Will Mandy, Hilde Geurts en Francesca Happé). Zowel zorgprofessionals als volwassenen met autisme en hun naasten waren hier welkom. Ook het NAR was hierbij!

 

Welcome INSAR 2018

 

We vonden het leuk om te zien dat er veel interesse was in het NAR. Ook vonden wij het leuk om diverse vragen te beantwoorden en te zien dat mensen zich ter plekke, via onze ipad, inschreven. Mocht u ons gemist hebben op dit congres en heeft u vragen? Kijk eens bij de meest gestelde vragen (FAQ). Staat uw vraag er niet bij? Aarzel vooral niet om met ons contact op te nemen.

 

NAR stent - INSAR 2018                                 NAR stent - INSAR 2018