Deelnemers ontvangen individuele terugkoppeling over NAR meting 2017

Hoe ziet autisme er bij u uit, in vergelijking met andere personen met autisme? Afgelopen week kregen de deelnemers van het NAR, die mee hebben gewerkt aan de meting van 2017, hier antwoord op.


Elk jaar geven we, op basis van de gegeven antwoorden (op een deel van de vragen), een unieke individuele terugkoppeling. Zo kunnen NAR deelnemers hun eigen antwoorden vergelijken met antwoorden van andere NAR deelnemers. De onderwerpen waarover we individuele terugkoppeling verzorgen wisselen per jaar. We geven steeds per onderwerp: de individuele score, de gemiddelde score van alle NAR deelnemers en de gemiddelde score van deelnemers met vergelijkbare kenmerken.

Onderdeel van de NAR vragenlijst van dit jaar waren vragen naar de tevredenheid op verschillende levensdomeinen. Op een schaal van 0 (slecht) tot 10 (heel goed), konden de deelnemers een cijfer geven per levensdomein. Dit cijfer geeft weer hoe tevreden iemand was op het moment van invullen van de vragenlijst.

Volwassenen met autisme hebben daarnaast vragen ingevuld over hun sterke kanten en moeilijkheden en hebben een korte cognitieve capaciteitentest gemaakt. Ouders van kinderen met autisme hebben naast de tevredenheid ook de vragenlijst over de sterke kanten en moeilijkheden van hun kind met autisme ingevuld. Door de ouders/verzorgers van kinderen en volwassenen met autisme en een zware zorgbehoefte is er een vragenlijst ingevuld over de zorg afhankelijkheid. Indien al deze vragen volledig waren ingevuld, hebben zij hier ook een individuele terugkoppeling over ontvangen. 

Voorbeeld van individueel rapport van een volwassen vrouw (16+):

 


 

De individuele terugkoppeling kan als pdf-bestand opgeslagen worden. Klik hiervoor in uw online individuele terugkoppeling op de knop 'print' en selecteer de optie 'opslaan als pdf' bij de keuze voor een printer. Wanneer u nu op 'afdrukken' klikt wordt er een pdf-bestand gemaakt, wat u op uw computer kan opslaan.