NVA AutismeCongres 2022
 
Tijdens dit jaarlijkse NVA-Autismecongres op 9 april 2022 aan de VU in Amsterdam staat het thema Grenzen centraal. Hoe ga je om met grenzen als je autisme hebt of ouder bent van een kind met autisme? Zowel de nieuwste wetenschappelijke inzichten als verhalen van ervaringsdeskundigen komen ruimschoots aan bod tijdens deze afsluiting van de Autismeweek.
 
Heb je autisme of voed je een kind op met autisme? Dan word je enorm geconfronteerd met je eigen grenzen. Of het nu gaat om draagkracht, prikkels, intelligentie, gamen of relaties. Het is een hele klus om grenzen te stellen, te herkennen en te bewaken. Ook kan het een uitdaging zijn om juist je grenzen te verleggen.
 
Wat komt er zoal aan bod:
En natuurlijk is er weer de bekende informatiemarkt. Je hebt genoeg tijd om lekker bij te kletsen met oude bekenden, of om nieuwe mensen te ontmoeten. Gelijkgestemden, die net als jij op zoek zijn naar meer informatie en contact. Het NAR zal ook aanwezig zijn op de informatiemarkt.
 
Kijk voor het volledige programma op www.autisme.nl 
Tickets zijn €45 voor NVA-leden en NAR-deelnemers, en €125 voor niet-leden. Tickets kopen kan via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-nva-autismecongres-2022-264152496227
 
NAR-deelnemers hebben op 10 maart een e-mail ontvangen met daarin een kortingscode voor het congres. Ben je wel deelnemer, maar heb je de kortingscode niet ontvangen? Stuur dan even een mailtje naar info@nederlandsautismeregister.nl.